www.atelierdusee.nl

Atelier Dusée is een jong en dynamisch grafisch ontwerpbureau dat zich dagelijks bezig houdt met het ontwerpen van ondermeer huisstijlen, advertenties, brochures, folders, flyers, affiches, magazines, architectuur presentaties, fotografie en websites.

Atelier Dusée stelt de klant centraal. Uw ideeën. Uw imago. Uw identiteit. Die vormen het uitgangspunt. Samen zoeken we naar vormen die aansluiten bij u, uw onderneming en de identiteit van uw bedrijf. Van klein ontwerp tot complete huisstijl
Wij leveren nuchter creatief vakmanschap dat in de eerste plaats tekst en beeld pakkend samenvoegt.

Atelier Dusée is opgericht in 2012

Gemma Frowijn werd in 1961 in Arnhem geboren en woont nu in Dordrecht. Zij studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam van 1980 t/m 1985.

Haar werk presenteert zij zelf als volgt: “Mijn werk is de weerslag van mijn blik op de wereld om mij heen.
In stad en land word ik geboeid door de gebouwde omgeving, maar ook door verstilde vormen in de natuur.
Op mijn studiereizen,bij voorbeeld in Frankrijk, Spanje, New York, heb ik altijd mijn fototoestel in de aanslag. 
Ik verzamel hiermee herinneringen die ik later weer kan gebruiken.

Ook verzamel ik objecten, curiosa en andere rariteiten die als inspiratie kunnen dienen voor mijn werk.
Ik kom thuis met stapels foto’s van (details van) gebouwen en huizen. Op stranden verzamel ik talloze schelpvormen. Elders zoek ik dagenlang naar fossielen. Evenzovele behuizingen van mens en dier, of de versteende uitwendige vormen ervan. Ook wordt ik geboeid door de gestalten van de mensen om mij heen.In mijn atelier krijgen al deze impressies nieuwe uitdrukking in mijn schilderwerk op papier of linnen met diverse materialen.

Steen en versteningen probeer ik tot leven te brengen met kleur op kleur, dat nieuwe dimensies toevoegt aan de vormen. De vorm is het houvast van mijn kleur; de kleur geeft karakter aan de vorm.Daarnaast omvat een deel van mijn werk modeltekeningen.Elk model heeft op mij een andere invloed, de ene roept om abstractie, het andere om kleur en beweging. Elke houding of uitstraling is voor mij een nieuwe uitdaging.

Your details were sent successfully!